Frankó Csuba Dea

Frankó Csuba Dea

CEO, Spark Institute at IBS

Frankó Csuba Dea Spark Institute at IBS vezetője és a Singularity University executive alumni tagja. A Spark Institute transzformatív képzőközpontban a jövő képességeire készíti fel a hallgatókat egy nemzetközi oktató és mentor közösség segítségével. A Spark élményalapú, problémafókuszú oktatási programjai módszertani és szemléletmódbeli támogatást nyújtanak cégeknek a digitális világ felé vezető úton.

Dea 10 éve fejleszt innovatív képzési programokat vezetőknek és szakembereknek, mentorként pedig Európa-szerte támogat digitális transzformációs projekteket. Kedvenc témája a jövő munkahelye, a munka jövője, valamint a digitalizáció és az ember kapcsolata. Szenvedélyesen kutatja a digitális cégkultúrát mozgató tényezőket, azt hogy hogyan lehet fejleszteni a szervezetek alkalmazkodóképességét, illetve , illetve hogy miként lehet az egyéni és közösségi gondolati torzításokat feltárni és, fellazítani.

Amellett, hogy vállalatokat segít a digitális átállásban, szabadidejében elkötelezett jóga, meditációs oktató immáron 10 éve.